Lain-lain

Sebuah kedai diubah menjadi rumah

Sebuah kedai diubah menjadi rumah

Marta dan Jordi berasa gembira untuk tinggal di Sarrià, kejiranan yang begitu tenang sehingga kelihatan seperti sebuah bandar di Barcelona, ​​dengan jalan-jalan dan dataran kecil, banyak kawasan hijau dan bangunan-bangunan moden. Itulah sebabnya, apabila mereka ingin mencari rumah untuk menetap selama-lamanya dengan kedua anak perempuan mereka, idea mencari di luar itu tidak berlaku kepada mereka. Di antara ciri-ciri yang mereka lawati, seseorang itu terutama menarik perhatian mereka, tetapi ia menimbulkan keraguan tentang mengetahui jika mereka boleh tinggal di sana. Hartanah yang dimaksudkan adalah premis komersial seluas 150 meter persegi yang telah menjadi kedai gula-gula dan berada dalam keadaan yang agak buruk.

Untuk menjelaskan idea mereka, mereka memutuskan untuk pergi ke kajian GDR dan bertanya kepada mereka mengenai daya maju projek. Pakar-pakar ini dalam pembaharuan membuat cadangan yang baik bahawa mereka segera membeli tempat untuk bekerja. Untuk menyesuaikannya kepada mereka, perkara pertama yang mereka lakukan adalah menghancurkan semua yang boleh dirobohkan. Dalam proses ini, setelah membuang bumbung halangan, mereka menemui kebuk-kebuk yang indah yang tersembunyi dan mereka inginkan, bukan sahaja untuk mengintegrasikan, tetapi menjadi protagonis hasilnya.

Kedua-dua perabot dan kemasan adalah mudah dan semulajadi. Mereka menekankan (dari ketenangan) kayu, warna putih dan garis lurus kepingan yang dibuat untuk mengukur atau gaya Nordic. Ruang baru terbuka dan cecair, disambung dengan cara pintu gelangsar gaya gelongsor. Di luar, kayu juga membuat penampilan, membentuk sebuah teras di beberapa ketinggian yang menjimatkan cerun yang ada. Melihat hasilnya, tiada siapa yang akan mengatakan bahawa rumah ini tidak seperti ini sebelum ini.

www.grupdereformes.com

Premis lain diubah menjadi rumah:

- Bye, pejabat. Hello rumah

- Kilang minyak lama yang hari ini adalah rumah negara

- Pejabat rumah yang ditukar

- Sebuah gudang yang dipulihkan yang menghadap lembah

Pengiklanan - Teruskan membaca di bawah Masa Lalu Komersial

Pangsapuri seluas 150 meter persegi ini terletak di kejiranan Sarri dulu menjadi kedai gula-gula. Kajian GDR membuat perubahan ini.

Penggunaan baru

Pemandangan ruang tamu dari lantai.

Ruang terbuka

Ruang tamu, ruang makan dan dapur berkongsi ruang yang sama.

Kesederhanaan

Garis lurus, putih dan kayu.

Dapur

A sila berfungsi untuk membatasi dapur dan membuat ruang makan dengan bar.

Mencari

Apabila menghilangkan halangan dari siling, mereka menemui beberapa bilik kebal yang disatukan dalam projek itu.

Lebih banyak kayu

Mereka memasang gelongsor pintu kayu.

Bilik

Dengan kabinet putih dan kepala katil direka khas.

Bilik mandi

Juga dalam putih dan dengan almari kayu.

Keluar Galeri

Sudut membaca telah dibuat.

Pemborong

Bahagian luarnya mempunyai cerun besar, jadi pendirian kayu diciptakan untuk menyelamatkannya dan mengambil kesempatan dari ruang itu.


Video: Rumah Satu Lantai ini Diubah jadi Cafe Cantik! (Januari 2022).