Komen

Rumah batu yang telah diubahsuai lama

Rumah batu yang telah diubahsuai lama


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Apabila harta tanah ini terletak di hadapan Gereja Collegiate Cangas, di Pontevedra, tiba di meja studio Huga, keadaannya menyedihkan. Selepas lebih daripada lima tahun peninggalan, dindingnya telah hilang kilau dan taman mereka telah menjadi bencana gulma dan kotoran. Tetapi lokasi istimewa itu ada dan asas menarik yang semuanya

Pengiklanan - Teruskan membaca di bawah Past dan Present

Di hadapan Gereja Collegiate Cangas kita dapati sebuah rumah yang telah diubahsuai menghormati masa lalu.

Bahan mulia

Untuk memperluaskan ruang kilang baru dengan luaran zink telah ditambah.

Baik dibezakan

Semasa pemulihan, bahagian lama dan elemen-elemen baru dicari dengan baik.

Kemasukan

Pandangan dewan pintu masuk.

Ambil tindakan

Rumah ini mempunyai 278 meter persegi yang dibahagikan kepada tiga tingkat.

Dewan di dua tingkat Tangga di hadapan Meningkatkan tahap

Terima kasih kepada hakikat bahawa mereka meninggalkan lantai atas percuma, ruang tamu boleh mempunyai siling yang sangat tinggi dan tingkap tambahan.

Bumbung Gable Perincian tangga Bumbung dengan balok kayu Undang-undang Ketelusan

Di tingkat atas, jalan dengan bumbung yang telus membolehkan cahaya melalui.

Windows Perpustakaan

Gerbang berfungsi sebagai perpustakaan.

Putih dan kayu

Kesederhanaan selalu berfungsi.

Pemandangan dari tingkat atas Butiran bumbung Dapur

Dapur, dengan gaya moden, berbeza dengan dinding batu asal.

Pulau ini dengan najis merah berfungsi sebagai bar sarapan pagi yang dahsyat.

Perincian dinding dapur batu Satu set meja

Pemandangan bilik makan.

Tangga

Selain tangga, rumah ini mempunyai lif.

Bilik tidur

Terletak di tingkat teratas.

Kawasan kajian

Juga di tingkat atas.

Bilik mandi

Dengan skylight untuk membiarkan cahaya alami berlaku.

Bilik mandi kedua

Gaya minimalis

Fasad belakang

Di sini zink mempunyai kehadiran yang lebih tinggi.

Butiran muka depan belakang Terdapat perbezaan

Dalam imej ini kita boleh mengenal pasti bahagian sedia ada, batu, dan bahagian tambahan zink.

Di luar kehidupan

Taman belakang telah dipulihkan dan kawasan teres telah ditambah.

Sebelum ini

Itulah muka depannya.

Sebelum ini

Harta itu ditinggalkan selama 5 tahun.

Sebelum ini

Beliau menyeru pembaharuan jeritan.

Sebelum ini

Unsur-unsur asli menunjukkan hasil yang sangat baik.

Sebelum ini

Salun sebelum pemulihan.

Sebelum ini

Taman sebelum campur tangan.



Komen:

  1. Gojora

    Saya minta maaf, tetapi pada pendapat saya, anda salah. Saya pasti. Saya bercadang untuk membincangkannya. Tulis kepada saya di PM.

  2. Bawdewyne

    Saya sudah tentu minta maaf, ini bukan jawapan yang betul. Siapa lagi yang boleh mencadangkan?

  3. Juzilkree

    Saya telah berulang kali membaca catatan serupa di blog bahasa Inggeris, tetapi tidak keluar kerana saya tidak menyukai catatan anda



Tulis mesej